Kenali Ciri-ciri Lelaki Gay

Dalam tak sedar dipersekitaran anda sememangnya ada lelaki yang lebih cenderung menyukai kaum sejenis atau lebih dikenali sebagai Gay. dibawah ini ialah ciri-ciri lelaki yang tergolong dalam kumpulan gay.



1-diorang ni kalau keluar gemar mengenakan baju jenis yang ketat ,ada otot,pakai kemas@smart..boleh bezala degan lelaki sejati,tapi ada juga yang pakai baju biasa

2-slalunya kat malaysia ni rambut kemas,atau ala-ala dari tepi bawa ke blakang.

3-diorang kawan sama2 diorang je,tapi kalau diorang slalu kuar ngan group pompuan ,sah gay la tu.

4-topik pun selalu lain dari laki sejati.

5-kuat komplen sana sini

6-cuba korang perhatikan dia ada tak perhatikan lelaki lain yang ala2 diorang,kira minat la tu.

7-kalau ada pompuan seksi lalu buat-buat tak tau je

8-diorang lebih suka berkumpulan.sama ada dua atau lebih.

9-diorang ni ade ramai adik-beradik pompuan dari laki..

10-jenis yang cakap lembut-lembut, cakap soft spoken je..

11-tak kisah kawan dengan lelaki gay..selalunye laki straight x skew kawan ngan gay atau laki lembut2..

12-suke nmpak kemas stylo dan bergaya selalu..

13-terlalu pembersih sgt..

14-kalau keluar selalu wangi je...

15-tertarik dengan lelaki hensem cute n macam-macam lg..

16-sometimes boleh ckp kat laki lain yang kau ni hensem la.. tu pown salah satu ciri2 laki gay.

17-diorang ni manje gedik-gedik ngan laki..

18-takut nak rapat ngan gurl yang xcouple.. tapi lebih senang dengan laki.

19-selalu mesej lelaki.. perempuan jarang..

20-kalau kene cium atau pegang2 ngan laki2 gay tapi dorang x kesah p0wn..

21-dari kecik skew pakai kasut gurl and baju gurl...

22-terlalu sentitif biasenye laki sentitif ni yang gay..

23-homesick.. ske dok umah je.. kalau laki sejati ske ganas2 cth maen bola, mat motor.. n macam-macam lg tapi kalau gay x ske smua tu, dorang ske dok umah je mcm gurl...

24-suke raba-raba kemaluan kaum sejenisnya sebab laki ni adew nafsu kat lelaki..

25-laki gay bile tanye kau gay kew!! automatik dia diam jew!! atau dia ckp pale otak kau..dia tgh cover la tu!! lelaki yg straight memang benci nak rapat ngan laki gay!! kalau laki straight boleh kwn atau byk kwn atau x kesah kawan ngan laki gay dia pon barangkali seorang gay,cume takut nak ckp je and byk bagi alasan. byk cite pasal lelaki berbanding gurl!! lebih rapat n lebih byk bergaul ngan gurl dari laki!! suke pakai baju ketat2...

26-macam bapok @ Lembut sgt macam gurl pon gay..dia tak kisah berbogel depan laki...

27-DAN PALING PENTING LELAKI GAY BOLEH TAU KALAU LELAKI LAIN GAY.. CTH KALAU DIA PERGI SHOPPING KE MANE2 DIA BOLEH TAU SAMA ADA LELAKI TU GAY ATAU TIDAK MEMANG NORMAL DIA DAH BOLEH BACE DAH SAMA ADA LAKI TU GAY ATAU NORMAL!!

28- dan biasenye permulaan lelaki gay ni ada yg dari kecik dan ade yg baru lagi sebab nafsu dia boleh tertarik kat laki2.. cth laki tu cute encem atau laen2 dia boleh tertarik rase cam nak kapel je tpi takut nak ckp! pastu cover yg dia ade gf atau suke kat gurl dlm mase yg same dia ade nafsu kat laki.. biasenye org macam ni takut nak ckp atau x bersedia lagi nak ngaku gay walaupown sesame gay.. tapi lame2 dia akan tunjuk ciri2 dia sikit demi skit.. cth kalau da mask U atau kolej!! kat situ diorang akan jumpe dgn macam2 jenis org dan pada mase tu diowang dah tak takut lagi nak ngaku gay, byk org mcm tu..