Lelaki Melayu Malaysia Kahwin Dengan Gay

Nama Malaysia sekarang semakin gah di mata dunia! Ya semakin gah apabila seorang dari rakyat Malaysia yang berbangsa Melayu dan sudah tentu beragama Islam telah berkahwin dengan kaum sejenis di antara lelaki dengan lelaki dan semestinya dia nie seorang gay yang berjaya.


Apa yang memalukan, Ariff Alfian Rosli yang berusia lingkungan 20-an sanggup berkahwin di dalam gereja dengan mengenakan baju melayu dan bersamping serta tanjak berwarna emas. Apa motif beliau memakai baju melayu? Itu menunjukkan beliau adalah seorang Melayu dari Malaysia yang berjaya memecah tradisi dengan berkahwin dengan gay. Mana ada orang Melayu Malaysia pernah buat lagi kan? Kahwin kat gereja??? Ke mana agama mu?

Kalau dah berkahwin dengan Mat Salleh, mesti nama Ariff Alfian Rosli sudah bertukar dengan nama Mat Salleh jugak kot? Apa nama yang sesuai? Afianzo Rossel? Atau Affianna Roselinda? Yang musykil siapa lelaki siapa yang jadi perempuan nie? Hehe, nama pun dah gay…

Semua cerita Ariff Alfian Rosli juga merupakan pelajar tajaan PETRONAS di University College Dublin, Dublin nie terbongkar apabila gambar perkahwinan mereka ini tersebar di laman web bigayweddingproject.com tempoh hari. Pihak Petronas akan mengambil tindakan terhadap pelajar tajaan mereka ini kerana mencetuskan kontroversi dan gagal menamatkan pelajaran di universiti.