Penyanyi Kumpulan Terkenal Rogol Anak Tiri

Seorang penyanyi sebuah kumpulan berkonsep hip hop popular tanah air ditahan polis selepas didakwa merogol anak tirinya berusia 14 tahun di rumahnya di Gombak Jaya.

Artis Rogol

Penyanyi berusia 37 tahun yang juga pernah berlakon filem itu ditahan selepas anak tirinya membuat laporan di Balai Polis Gombak, di sini, jam 11 malam, kelmarin.

Menurut sumber, dalam laporannya, mangsa mendakwa dinodai bapa tirinya itu sejak berusia tujuh tahun dan kejadian terbaru berlaku pada 9 Februari lalu.

“Berikutan laporan itu, polis melakukan siasatan sebelum menahan penyanyi terbabit di rumahnya di Gombak Jaya jam 2 pagi tadi (semalam),” katanya, semalam.


Sumber itu berkata, remaja perempuan terbabit mendakwa dia nekad membuat laporan polis kerana tidak tahan dijadikan hamba seks bapa tirinya sejak tujuh tahun lalu selain bimbang keselamatan adik perempuannya yang lain.MTB-Tak pasti lagi siapa artis yang bersifat kebinatangan tu. Kalau yang popular tu, mungkin Ahli kumpulan Innuendo,Shades,A2Z,Kool,4u2c,Phyne Ballerz ke..korang rasa siapa ye..yang pastinya masih misteri lagi..

Klunye...

1. umur 37 tahun
2. kahwin dgn janda..ada anak tiri perempuan
3. pernah menang anugerah?
4. filem diiktiraf di peringkat antarabangsa..

Info terkini klick Sini