Rahsia Awek Seksi Khairul Fahmi Che Mat


Awek cun Dahlia teck Shida Harmi seksi Party Bogel

Awek seksi

Hari jadi Khairul fahmi Dahlia Teck

Nampaknya kehidupan penjaga gol bola sepak Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apek tidak henti-henti dilanda kontroversi.

Selepas selesai kisah putus tunang dengan Aimie Harmelia Mohd Hashumi dan akhirnya mengakui bercinta dengan Dahlia Teck yang dikatakan punca keretakan hubungan mereka, gambar berhibur di kelab malam Werner’s tersebar, kini namanya dikaitkan dengan satu lagi kontroversi melibatkan seorang gadis bernama Shida Harmi.

Laman sesawang hiburan terkenal kini kecoh dengan beberapa keping gambar aksi mesra Apek dan gadis yang didakwa Shida dan screen shots BlackBerry Messenger berbaur ugutan pula menunjukkan Shida mempunyai bukti bahawa mereka pernah tidur bersama.

Namun dipetik daripada laporan OhBulan!, Apek menafikan perkara tersebut dan berharap orang yang bertanggungjawab tampil ke hadapan untuk memberi bukti kukuh.

Malah ibunya, Bidah Ibrahim berharap orang ramai akan berhenti menyebarkan fitnah kerana bimbang akan mempengaruhi prestasi anaknya dalam karier bola sepaknya.