Permainan Uji Kepantasan Matematik Anda

Anda bijak dan pantas dalam matematik..? Jom test siapa paling cepat selesaikan seberapa banyak pengiraan matematik mudah dalam seberapa pantas yang boleh..

Game Matematik Uji Minda

Kalau boleh nak ajak korang semua ni keluarkan senarai teratas dalam game ni dan boleh gantikan dengan nama korang..Admin punya id atau nama ialah 'joi76'..harap dapat penuhkan bendera malaysia kat score tu he he..

cara nak mainnya senang je, bila korang mula bermain nanti taipkan jawapannya mengunakan keybord secepat yang mungkin dan setelah permainan tamat,submit score korang dan lihat kududukan korang ok. Tapi kalau dibawah 4000 tu tak payah submit le sebab masih dibawah admin ha ha... ok.. ada berani, jom mulakan..

Tunggu iklan abis dulu k...



Dibawah ini carta score terkini..