Awek Koma Dibakar Kekasih Panas Baran

Aje gila sengal mamat ni,kekasih untuk dicintai,bukan untuk dibakar dengan minyak petrol.Ikut rasa binasa,ikut hati matilah engkau..DIKEHENDAKI: KEPADA SESIAPA YANG MEMPUNYAI MAKLUMAT TENTANG BUDAK LELAKI INI ( DANI TIGER ) SILA HUBUNGI BALAI POLIS BERDEKATAN, SUSPEK KES CUBAAN MEMBUNUH DGN MEMBAKAR MANGSA, MENGGUNAKAN MOTORSIKAL HONDA EX5 BLN 3093.

Dipercayai ini adalah facebook lelaki terbabit : https://www.facebook.com/dani.tiger.9 Yang ni pula alamat facebook mangsa Nurul Firzanah
Masuk je facebook dia macam tak percaya pun ada apabila melihat koleksi gambar mangsa bersama orang yang menganiayainya..kesian sangat..KUALA LUMPUR: “Mama tolong kak ngah. Kak ngah sakit. Kak ngah kena bakar,” rintih seorang remaja perempuan berusia 16 tahun ketika menghubungi ibu angkatnya selepas dipercayai dibakar teman lelakinya di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi kelmarin.

Dalam kejadian jam 3.15 pagi itu, mangsa, Nurul Firzanah yang keluar bersama teman lelakinya berusia 19 tahun itu disimbah petrol sebelum dibakar menyebabkan terbakar lebih 25 peratus dari muka hingga ke pusatnya dan dilaporkan kritikal.

Bapa mangsa, Mat Zaki Mat Hussin, 45, berkata, anaknya, Nurul Firzanah yang masih bersekolah dalam tingkatan empat itu pergi ke rumah ibu angkatnya dan selepas tiba di sana, dengan kebenaran ibu angkatnya itu dia keluar untuk berjumpa teman lelakinya dipercayai untuk bersahur.

Menurut Mat Zaki, mereka yang sudah mengenali teman lelaki mangsa dan keluarganya tidak berasa syak untuk membenarkan mereka keluar bersama.

Bagaimanapun, katanya, jam 3 pagi, dia menerima panggilan daripada nombor yang tidak dikenali memberitahu Nurul Firzanah dibakar berdekatan Flat Wangsa Sari di kawasan terbabit.

Update 16 aug 2012
Polis meminta kerjasama orang ramai untuk mengesan saspek berhubung kejadian remaja perempuan 16 tahun yang dibakar di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi semalam.

Nama: MOHD AMIR BIN MOHD ANUAR
Umur : 18 Tahun

Orang ramai yang mengenali saspek bolehlah menyalurkan maklumat ke Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur ditalian 03- 21460522 samb. 597 atau mana-mana balai Polis yang berhampiran atau melalui Hotline Polis KL (Rakan Cop) di talian 03-21159999 atau SMS POLISKL ke 32728.


sumber