Samsung Bayar Saman Apple Guna syiling 5sen Sebanyak 30 Trak

Lebih daripada 30 trak yang dipenuhi dengan syiling 5 sen tiba di ibu pejabat Apple di California semalam.Pada mulanya, pengawal keselamatan menyangka ia trak yang sarat dengan duit syiling itu dihantar ketempat yang salah, tetapi beberapa minit kemudian, Tim Cook (Ketua Pegawai Eksekutif Apple) menerima panggilan dari Samsung Ketua Pegawai Eksekutif menjelaskan bahawa mereka telah membayar $ 1000000000 dolar untuk saman yang dikenakan terhadap syarikat Korea selatan itu dengan cara ini.

Apa yang lucunya adalah dokumen yang ditandatangani tidak menetapkan kaedah pembayaran tunggal, jadi Samsung berhak untuk menghantar kepada pencipta iPhone seperti apa yang mereka fikirkan terbaik.

Lee Kun-hee, Pengerusi Samsung Electronics, memberitahu media bahawa, syarikat itu tidak akan takut oleh sekumpulan “Geeks dengan gaya” dan bahawa jika mereka mahu bermain kotor, mereka juga tahu bagaimana untuk melakukannya.

Anda boleh menggunakan syiling anda untuk membeli minuman di mesin atau mencairkan syiling untuk membuat komputer, itu bukan masalah saya, saya sudah membayar anda dan memenuhi undang-undang.

Sejumlah 20000000000 syiling, telah disampaikan dan berharap untuk menamatkan persengketaan pada minggu ini.

Admin - Betul atau tak berita ni, aku suka kalau samsung betul-betul ikut cara ni..