Promosi Produa April 2013

Slide1
Perodua telah memperkenalkan satu siri keluarga Viva, Myvi dan Alza yang dipanggil Perodua S Series. 
Dengan ketiga-tiga model kenderaan Perodua ini berwarna ozzy orange. 
Mungkin ada yang ingin memiliki Myvi 1.5 SE kerana rekaannya tapi kurang mampu, kini impian itu direalisasikan dengan adanya Myvi 1.3 dari S Series ini dengan harga yang berpatutan.
Harga dan bulanan yang tersebut dibawah ini adalah pembelian tanpa bayaran muka berdasarkan Pembiayaan 100%  Islamic finance patuh syariah.

TIPS MENJADI "SMART CUSTOMER".

Soalan yang perlu anda tanya sebelum berurusan:
1) Berapa DISKAUN yang diberi?
2) Jika Full Loan berapa jumlah nya?
3) Berapa bayaran bulanan nya?
Kemudian bandingkan dengan bulanan jadual dibawah ini.

JIKA ADA YANG "CLAIM" TAWARAN MEREKA LEBIH HEBAT DARI KAMI DENGAN PEMBERIAN NILAI FREE GIFT SEHINGGA RM1300 DAN SBG NYA, ANDA SBG PELANGGAN BERHAK MINTA NILAI GIFT TERSEBUT DITUKAR DALAM BENTUK CASH! ATAU MINTA MEREKA TOLAK DARI HARGA KERETA SBG DISKAUN TAMBAHAN SEPERTI JADUAL DIBAWAH INI. JIKA NILAI YANG DIBERI LEBIH TINGGI, PASTI BULANAN NYA AKAN JAUH LEBIH RENDAH DARI KAMI. CUBA LAH!!


Slide1
Jadual kelayakan gaji minima diatas ini, (SKIM GRADUAN) bagi mereka yang bekerja "LUAR DARI LEMBAH KLANG


Slide1
Jadual kelayakan gaji minima diatas ini, (SKIM GRADUAN) bagi mereka yang bekerja di lokasi KL, Klang, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, Putrajaya, Dengkil, B.B.Bangi, Klia, Lcct. Selain dari lokasi yang dinyatakan kelayakan gaji minima sila rujuk jadual  "LUAR DARI LEMBAH KLANG".

Berkenaan kelayakan gaji bersih minima untuk pembelian ,ianya akan berubah2 mengikut kadar diskaun semasa yang diberi. Sekiranya mungkin pada bulan tertentu gaji bersih minima anda layak untuk melakukan pembelian, rebut lah peluang tersebut dan cepat2 membuat tempahan kereta pada saya kerana saya PASTI MEMBERI DISKAUN TAMBAHAN seperti jadual diatas untuk memudahkan anda layak membeli serta menikmati bayaran bulanan yang rendah.