Saiful Bukhari Azlan Kahwin Dengan Wartawan Tv3

Siapa tak kenal dengan Saiful Bukhari Azlan seorang yang sangat terkenal di kerana salah laku seks yang dikaitkan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim Ketua Pembangkang Pakatan Rakyat .Rasanya tak payahlah Admin nak ceritakan kisah mereka ini lagi kerana semua rakyat malaysia pasti sudah muak mendengarkannya.Jadi kita teruskan kisah perkembangan terkini mengenai Saiful Bukhari yang dikatakan akan bernikah tidak lama lagi dengan seorang wartawan dan pembaca berita Tv3 yang comel sangat ni he he.jom baca petikan berita dari mynewshub.my.

 http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/05/exotic-e.jpg


KALAU sungguh bagai dikata, kami ingin mengucapkan setinggi tahniah kepada Saiful Bukhari Azlan yang dikatakan bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.
Menariknya, calon isteri bukan calang-calang…ia adalah wartawan penyiaran/ pembaca berita TV3 yang comel itu, Nik Suryani Megat Deraman.
Rasanya tak perlu diperkenalkan lagi kot siapa Saiful Azlan.
Mengenai Nik Suryani, dia jugalah wartawan yang pernah dimarahi Datuk Seri Anwar Ibrahim mengenai kes kehilangan jam Omega Ketua Umum PKR itu.


“ Cabaran paling saya tidak dapat lupakan ketika menemuramah Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika Pilihan Raya Sarawak.
” Sebagai seorang wartawan yang masih baru, ia bukan satu tugas mudah apabila diminta oleh editor bertanyakan beberapa soalan kepada beliau.
” Bagaimanapun, Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar biarpun saya diherdik selain menerima kritikan hebat oleh pengikut beliau ketika itu,” ujar Nik Suryani dalam temubual dengan teganukita.blogspot.com tidak lama dulu.
saipul nikah (1)

Apapun marilah kita semua doakan moga perkahwinan mereka berdua akan kekal hingga hujung nyawa.
Bak kata orang, biarlah hanya cangkul dan tanah saja yang bisa memisahkannya.
Tahniah!

Gambar
Saiful
Akad Nikah
Bersanding
Majlis
Pernikahan
Persandingan
Sumpah Laknat
Depan Kaabah
Kes Liwat
Pergi Mekah Haji Umrah